De verkoop start op 1 februari 2018. Timpaan ontwikkelt dit kleinschalige nieuwbouw woningbouwplan Hof van Kanis, met daarin 8 geschakelde woningen, 4 rijwoningen en een vrije kavel, in samenwerking met de gemeente Woerden. Het plan grenst prachtig aan het water, met uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk.

U bent van harte welkom bij de verkoopmanifestatie, die van 19:00 tot 21:00 plaatsvindt in De Gekeerde Kanis aan de Mijzijde 128 te Kamerik. Hier kunt u de verkoopbrochure, de prijslijst en de inschrijfformulieren ophalen en al uw vragen stellen. De documenten zijn na de verkoopmanifestatie ook te downloaden op deze website en bij de verkopende makelaar op te halen:

Drieman Garantiemakelaars Woerden
Meulmansweg 1
3441 AT Woerden
T: 0348-431919
woerden@drieman.nl