In onderstaande PDF vindt u de nieuwsbrief van de gemeente Woerden over de geplande werkzaamheden in Kanis. We vinden het belangrijk dat u altijd goed geïnformeerd bent over de ontwikkelingen. Heeft u na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Timpaan via de mail info@timpaan.nl of telefonisch 0297 382 580.

De gemeente Woerden nodigt de bewoners aan De Kanis, de Van Teylingenweg en de Mijzijde uit voor één van de informatiebijeenkomsten op 28 maart 2018 in Kameryck. De gemeente organiseert een bijeenkomst van 15.30 – 17.30 uur en een bijeenkomst van 19.00 – 21.00 uur. Beide bijeenkomsten zijn hetzelfde ingericht en bewoners kunnen zelf bepalen wanneer ze willen komen binnen de aangegeven tijden. Via dekanis@woerden.nl kunnen bewoners zich aanmelden.

Nieuwsbrief gemeente Woerden maart 2018