Kleinschalig nieuwbouwproject in het Groene Hart

Vrijdag 7 december heeft de feestelijke handeling plaatsgevonden voor de start bouw van de 12 woningen in nieuwbouwproject Hof van Kanis. Wethouder Tymon de Weger van de gemeente Woerden heeft de officiële handeling uitgevoerd samen met een toekomstig bewoner. De officiële handeling bestond uit het slaan van een heipaal. De bouw wordt uitgevoerd door Bot & Van der Ham uit Meerkerk.

Het project bestaat uit 8 geschakelde woningen, 4 rijwoningen en een vrije kavel,in samenwerking met de gemeente Woerden. Het plan grenst prachtig aan het water, met uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk.Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Het vrije kavel is nog beschikbaar. Hiervoor heeft Timpaan een bouwvergunning ingediend om deze kavel te verkopen met een vrijstaande woning. Neem voor meer informatie over de woning contact op met Drieman Garantiemakelaars Woerden (0348-431919 – woerden@drieman.nl).