Vandaag is de symbolische ‘eerste sleutel’ uitgereikt aan de aanstaande bewoners van een woning in nieuwbouwproject Hof van Kanis. De sleutel werd uitgereikt door wethouder Tymon de Weger van de gemeente Woerden. Het project omvat 8 geschakelde woningen en 4 rijwoningen. Timpaan uit Hoofddorp is de ontwikkelaar van het project, de aannemer is ThuisinBouwen uit Meerkerk.

Naast de 12 woningen die nu worden opgeleverd, ligt een vrije kavel waarop een vrijstaande woning gerealiseerd zal worden. Het plan grenst prachtig aan het water, met vrij uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk. Alle geschakelde en rijwoningen zijn inmiddels verkocht. De vrijstaande woning is nog beschikbaar. Neem voor meer informatie over de woning contact op met Timpaan of rechtstreeks met de verkoopcoördinator, Agnes Stam, bereikbaar op telefoonnummer 06-30769003.

Het project past bij de missie van Timpaan. Bij Timpaan geloven wij dat wonen naar je zin bijdraagt aan de kwaliteit van het leven en dat iedereen in onze maatschappij daar recht op heeft. Het bundelen van onze kennis en vaardigheden met oog voor een gezonde en duurzame leefomgeving helpt ons projecten te ontwikkelen waar echte gemeenschappen ontstaan.